Строителство от метални конструкции Сглобяемите сгради от метални конструкции (ЛМК) намират широко приложение в съвременното строителство. Основната област е строителство за бизнес. Сградите, изработени от леки метални конструкции, са получили своето широко разпространение поради очевидни предимства:

  • Надеждност и издръжливост. Металната рамка е здрав скелет на сградата, способен да издържи тежестта на обвивката на сградата, химическо въздействие вътре в производствените цехове, както и всякакви метеорологични условия. Срокът на експлоатация на сградата от LMK е повече от 100 години.
  • Бързо изплащане. Сградите, изработени от метални конструкции, имат относително ниска цена и бърз срок на строителство – от 3-6 месеца.
  • Изграждане на индивидуалност. С помощта на метална конструкция може да се реализира всяко нестандартно решение. Това ще позволи не само да се открояват от конкуренцията, но и да проектират производствени и складови съоръжения в съответствие с всички държавни разпоредби. Проектирането отчита предназначението на помещенията и удобството на служителите.
  • Естетика и привлекателност. Няма нищо невъзможно в нашия бизнес! Ако обектът не е типичен, тогава за него се изготвя дизайнерско оформление, избира се най-доброто решение, отчитат се стилистичните и цветовите характеристики на корпоративната идентичност на компанията.
  • Удължаване и разширение. Има моменти, когато трябва да направите разширение към готовата сграда или да я препроектирате напълно. В този случай единственото подходящо решение са металните конструкции. С тяхна помощ можете да построите сграда дори в тесни условия или да прикрепите стая към сграда от всякакъв тип: тухла, дърво, стоманобетон и др.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              “ОНАСИС ЕООД” предлага пълен набор от услуги за изграждане на сглобяеми сгради от метални конструкции: проектиране, производство, доставка, монтаж. Предлагаме готови решения върху изцяло поцинковани рамки, върху рамки от черни метали и комбинирани.

Нашата специализация:

– Нестандартни сгради
– Сгради с кранови греди
– Реконструкция и демонтаж
– Удължаване и разширение
– Общ дизайн
– Функция на клиента-разработчик
– Организация на строителството

Нашите предимства:

Намаляваме металоинтензивността на проекта до 30%
Собствен монтажен екип
Гаранция