Саниране на къща

Човек се поздравява с дрехи, казва поговорката. Така първото впечатление за къщата се формира при вида на нейната фасада. Не всички ще бъдат поканени вътре или на верандата ви. Но всеки произволно си създава мнение за къщата ви само за няколко секунди от бегъл поглед към фасадата й. Следователно фронтонът на къщата трябва да бъде безупречен. И за да го поддържате в перфектно състояние, трябва периодично да организирате ремонт на фасадата на къщата си.

Също така фасадата на къщата може да ни разкаже много за общото й състояние. В крайна сметка той е най-уязвимият, постоянно взаимодействащ с вътрешната среда. Поради постоянното влияние на ветровете, температурните промени и валежите могат да възникнат някои дефекти. Като пукнатини, мухъл и забележимо намаляване на топлоизолацията. А това от своя страна води до по-високи разходи за отопление. И ако нищо не се направи, ще се влоши. Затова не се бавете с ремонта на фасадата. И се свържете с нашата фирма “ОНАСИСС ЕООД”, която ще ви помогне дори и в най-трудната ситуация.
Нуждаете се от саниране?

Ремонт на фасада

Получете експертни съвети по телефона:
(+359) 87 9 998 759
ИЛИ

Въведете номера си и ние ще ви се обадим!

“ОНАСИСС ЕООД” – най-добрият помощник при саниране на сгради

Животът на къщата и нейната безопасност може да зависят от качеството на извършената работа. Ето защо е по-добре да се доверите на професионалистите – нашата компания “ОНАСИСС ЕООД”. Имаме само доказани служители и ниски цени. Преди да започнем работа, ние извършваме неговата диагностика, за да изчислим необходимото количество работа. Само окото на нашия изкусен майстор може да види скритата заплаха в зародиш. Или намерете просто решение на трудна ситуация.

Независимо дали живеете в частна вила или в многоетажна сграда, във всеки случай може да се наложи ремонт на фасадата. В крайна сметка неговите компоненти са: почистване, облицовка, изолация, шпакловка, боядисване и довършителни работи на фасади от голямо разнообразие от материали. Също така, фасадните ремонти включват хидроизолация и топлоизолация на стени, тяхното шпакловане, уплътняване на междупанелни шевове, запечатване на пукнатини, подмяна на плочки, измиване на прозорци и фасади и боядисването им.
Схемата на работа на фирма “ОНАСИСС ЕООД”

Безплатно измерване

Осигуряване на качеството

Честна оценка

Срокове

Фиксирани цени

Как върви санирането на фасадата

Процедурата за ремонт на фасадата, на първо място, ще зависи от материала на сградата. Нека поне в общи линии да разгледаме тънкостите и етапите на възстановяването на фасадите.

Необходим е основен ремонт на фасадата, ако пукнатините и дефектите, които се виждат по фасадата, вече са докоснали самата стена. След това пукнатините по стената се корегират и нейните дефекти се елиминират. След това идва изолацията, хидрофобизацията, шпакловането и боядисването на фасадата.
Реконструкция на фасадата се предприема, ако пукнатини и дефекти са засегнали само мазилката. След това остава само довършването на фасадата, нейното боядисване. Също така силно препоръчваме периодично, около веднъж на всеки 5 години, да извършвате леки козметични ремонти. За да не се стигне до обемистия капитал.